Handla som

Returer

Vi på Audio 55 AB vet att det inte alltid är lätt att hitta den rätta produkten. Vi erbjuder därför alltid 14 dagars öppet köp från det datumet du får hem din produkt. 

För att få returnera en vara måste produkten och produktförpackningen vara i oförändrat skick (som när du köpte den). Om varan skadas eller kommer bort förlorar du ångerrätten enligt Distans- och hemförsäljningslagen. 

Specialbeställda varor som inte finns i ordinare sortiment, tillklippta produkter t.ex löpmeter kabel, Sista ex/ Demo / Visningsex och specialbyggda produkter ingår inte i returrätten och ångerrätten.

Skulle produkten vara skadad när vi får in produkten så förbehåller vi oss rätten att dra av för skadorna på återbetalningen eller neka returen.

Är produkten använd, alltså monterad och/eller spelad med så kan vi inte längre sälja den som ny, och drar därför av 25% på återbetalningen.

Kunden står själv för frakten tillbaka till oss. Paketet ska alltid skickas med företagspaket. Vi rekommenderar att man går till ett Postnord ombud och ber dem skicka det som ett företagspaket. Se till att de verkligen knappar in att det går direkt till oss, inte till ett ombud.

Skickas inte paketet som företagspaket, så kommer paketet komma till en servicepoint ombud och slutligen komma tillbaka till dig. Vi har inte möjlighet att åka och hämta ut paketen som kommer till ombud.

Lämna ett meddelande i paketet och varför produkten blivit returnerad och med ordernummer. Finns inte detta kan vi inte ta emot returen.

Retur fraktkostnader:

  • Paket upp till 5 kg = cirka 150 kr
  • Paket upp till 10 kg = cirka 200 kr
  • Paket upp till 20 kg = cirka 300 kr
  • Pall för tex Tv = cirka 600 kr 

Adress:

Audio 55 AB

Kultehagsvägen 11
45155 Uddevalla